{ "title": "Bacak Ağdası", "image": "https://www.bacak.gen.tr/images/Bacak-Agdasi-88.jpg", "date": "19.01.2024 16:16:41", "author": "Nur Melike Akçadağ", "article": [ { "article": "Bacak Ağdası, Ağda yaptığımız günler biz bayanlar için zorlu ve acılı geçmektedir. Birçok bayan bacaklarının pürüzsüz ve güzel görünmesini ister. Bu yüzden bacaklarımıza doğru bir yöntemle ağda yapmalıyız. Çünkü yanlış ağda kullanımı batık çıkmasına, kızarıklığa, pürüzlü görünmesine neden olmaktadır. Bu durum sonucunda bacaklarımız da son derece rahatsız edici ve hoş olmayan görüntüler oluşabilir.

Bacak Ağdası Çeşitleri

Sir ağda: Üç farklı kullanım şekli vardır. Bunlar; konserve, tablet ve kartuştur. Kartuşlar kendinden döner başlıkları sayesinde ince bir tabaka halinde kolayca sürmenize yardımcı olur. Tek kullanımlık ve kişiye özel bir uygulamadır. Kartuş sir ağdalar da kendi aralarında farklı ciltler için ayrılmaktadır. Hassas ciltler, normal ciltler ve kuru ciltler için bulunmaktadır. Konserve şeklinde olan sir ağdalar da tahta ve plastik spatula yardımıyla bölgeye sürülür. Özel bölgeler için uygundur. Kişilerin kullanım alışkanlığına göre rahatça uygulanmaktadır. Tablet ağdalar da bezsiz kullanılmaktadır. Bacağınıza spatula yardımıyla sürdükten 10-15 saniye sonra donar ve elinizle kolayca çekebilirsiniz.

Ilık Ağda: Isıtılıp sıvı bir kıvama gelince spatula yardımı ile bacağınızın herhangi bir bölgesine kolayca sürebilirsiniz. Bez yardımı ile çekildikten sonra su ile kolayca temizlenebilir.

Bacak Ağdası Nasıl Yapılmalıdır?
" } ] }